Services

Vi hjælper med at vækste din virksomhed gennem strategisk storytelling, der styrker og sætter retning for brand, strategi og mennesker – kunder som medarbejdere.

Vi har fleksible samarbejdsformer:

Strategisk rådgivning / Projektledelse / Workshops / Deltidsansættelse / Interim ansættelse / Fast outsourcing / Advisory Board / Bestyrelse

Er du nysgerrig på hvordan vi kan hjælpe din virksomhed, så tilbyder vi et uforpligtigende 360 graders tjek udover faste løsninger på månedsbasis samt selvfølgelig en skræddersyet projektløsning.

360 graders
kommunikations-eftersyn
ProjektledelseStrategisk rådgivning
Vi analyserer hvor effektiv kommunikationen er overfor jeres målgrupper og analyserer kvaliteten af jeres kommunikation på følgende kanaler:
– Hjemmeside
– Sociale medier
– Fagpresse (kun for byggebranchen)
Vi leder en konkret kommunikations- eller marketingopgave og sikrer en effektiv eksekvering blandt andet indenfor følgende:
– PR
– Kommunikation & content
– Marketing
Vi leder eller bidrager til udvikling af en strategiske storytelling, der skal styrke jeres brand og strategi og engagere medarbejdere som kunder. Vi udarbejder blandt andet:
– Value proposition design
– Kernefortælling design
– Brand story
– Positionering
– MarCom strategi
– Workshops
Pris:
GRATIS – det kræver kun din tid, hvor vi præsenterer resultaterne
Pris:
16.500 for 16 timer pr. måned
23.500 for 25 timer pr. måned

Eller projektpris, som aftales pr. opgave
Pris:
20.000 for 16 timer pr. måned

Eller projektpris, som aftales pr. opgave
Alle priser er DKK ex. moms. Faste månedlige aftaler faktureres primo hver måned og kan opsiges senest den 20. i hver måned med mindre andet aftales.