Om Reframe Nordic

Reframe Nordic yder rådgivning indenfor strategisk kommunikation, marketing, strategi og forretningsudvikling, fordi denne sammenhæng skaber synergi og danner grobund for øget værdiskabelse.

Vi udfordrer status quo og gentænker det eksisterende. Vi arbejder allerbedst med virksomheder, der oprigtigt ønsker en forandring.

REFRAME: Gentænke og omfortolke det eksisterende

NORDIC: Med nordiske rødder og værdier

Birgitte Arendsdorf Olsen er stifter af Reframe Nordic siden 2020, og har mere end 15 års erfaring indenfor kommunikation, marketing, strategi, forretningsudvikling og ledelse. Hun har blandt andet været marketingchef i Wonderful Copenhagen og stået for den internationale kommunikation og markedsføring af København, samt finansiering og fundraising. Derudover har hun, med ansvaret for strategi og marketing, udviklet Unidrain fra et teknisk B2B brand til et internationalt design ikon. Birgitte har også skabt og er stifter af Enkl Sound Copenhagen – et dansk audio tech startup.

Vores filosofi

  • Vi tror på at skabe i morgen ved at gentænke og omfortolke i dag
  • Vi tror på, at alt er muligt med den rette attitude
  • Vi tror på, at en værdiskabende kernefortælling kan drive adfærd

Reframe today – Create tomorrow

Referencer

Wonderful CopenhagenVisitDenmarkUnidrainESS Nordic – Easy DrainDestination VesterhavetRelocareKOBOTSeurodan-huseGenux Executive – Continuum – MackablerEnkl Sound Copenhagen