Bostik & LIP – en nordisk succeshistorie

Kære Torben Beck – Tak fordi du læser med her

Du står foran en stor og spændende rejse med Bostik og LIP – to stærke brands i byggebranchen. Potentialerne og mulighederne er mange, og det gælder om at finde den rette vej til at udnytte synergierne optimalt og positionere begge brands. Med andre ord – finde formlen på den lim, der skal binde de to brands sammen internt i organisationen og eksternt overfor kunder og marked.

Vi kan inspirere dig til at tage de bedste valg og hjælpe dig med at realisere dine ideer, så I får gennemslagskraft på det nordiske marked, og får de bedste oplevelser på rejsen undervejs.

Med mange års erfaring indenfor strategi, forretningsudvikling, kommunikation og marketing i byggebranchen, har vi udviklet specialiseret viden omkring markedet, kundesegmenterne og den komplekse værdikæde, som producentvirksomheder indgår i. Vi har samarbejde med et netværk af professionelle kommunikatører i Norden med erfaring fra byggebranchen.

Vi tror på, at sammenhæng mellem en stærk kernefortælling, brand, strategi og mennesker skaber værdi og vækst. Kernefortællingen skaber retning, rammer, sammenhæng og mening hele vejen rundt – for kunder som medarbejdere.

Marie Leth har 15 års erfaring som journalist og kommunikationsrådgiver indenfor byggebranchen. Marie er især kendt for sin strategiske tilgang til kommunikation, viden om tendenser i branchen og evne til at få sine kunder i pressen og på sociale medier. Hun har erfaring med stærke brands som ARDEX, Knauf og Rheinzink.

Birgitte Arendsdorf Olsen

Birgitte A. Olsen har 15 års erfaring indenfor kommunikation, marketing, strategi og forretningsudvikling. Hun har været marketingchef i Wonderful Copenhagen og Unidrain. I Unidrain stod hun for strategi og marcom globalt, og etablerede flere strategiske partnerskaber blandt andet med LIP. I dag hjælper hun hollandske ESS (Easy Sanitary Solutions) med etablering og positionering i Norden.

Vi glæder os til at høre fra dig. Vi har pakket kufferterne og er klar til at stige på toget. Vi håber, at det bliver starten på en forrygende rejse for Bostik og LIP i Norden.

Du kan kontakte os på: bao@reframenordic.com eller 6162 7165.

Med venlig hilsen

Marie & Birgitte